top of page

De waanzin regeert

Nederland gaat een bijdrage leveren aan het redden van de planeet aarde, althans dat heeft men in Den Haag besloten.

 

Ons land, dat 0,008 procent van de aardoppervlakte bekleedt, gaat zich weer eens als gidsland gedragen en is van plan daarvoor het obscene bedrag te gaan uitgeven van 1000 miljard euro.

En dit allemaal voor het beperken van de uitstoot van CO2, waardoor de aarde in theorie 0,00007 graden Celsius minder zou opwarmen.

Als alle andere landen ook meedoen halen we zelfs een totale winst van 0,0003 graden Celsius.

Absoluut onmeetbare waarden natuurlijk en volledig krankzinnig van onze overheid om daarvoor onze economie te ontwrichten en daarvoor bij de werkende Nederlander een rekening neer te leggen van 115.000 euro per persoon.

 

Deze klimaatdoelen moeten we gaan bereiken door de angstaanjagend slecht onderbouwde warmtepomppromotie of de absurde – want de luchtvervuiling slechts verplaatsende –  nepoplossing die elektrisch rijden heet.

Wiebes wist te melden dat 'we' het akkoord hebben getekend. Pardon? Hebben u en ik iets getekend? Dat akkoord is getekend door wereldvreemde politici die onhaalbare doelstellingen hebben bedacht. En dat mogen u en ik gaan betalen. De meest gestoorde en prijzige tulpenmanie ooit, met verplichte winkelnering.

188812386_C7Oyyk5_1545169158 (1).jpg

Hoe belangrijk moet je jezelf wel niet vinden als je denkt dat je ons zonnestelsel, onze aarde, onze zon, onze luchtstromen, onze golfstromen kan dicteren dat de temperatuur op aarde maar 1,5 graad mag stijgen.

Terwijl je weet dat je een aarde van 5 miljard jaar hebt waarin alle mogelijke temperaturen en levensomstandigheden hebben plaatsgevonden.

En dat natuurlijke proces gaan wij mensen nu maar even stilzetten door voornamelijk belastingheffingen.

Klimaatvluchtelingen vanaf het Vrijthof

In het piepkleine Nederland heb ja al opvallende klimaatverschillen: In Maastricht is het gemiddeld twee graden warmer dan in Groningen en dat is nog nooit, op welk gebied dan ook een probleem geweest.

Maar stel je toch eens voor dat het over 100 jaar in Groningen bijna net zo warm is als nu in Maastricht!

 

De polen smelten!

De gemiddelde temperatuur op de Zuidpool is 's zomers -30 °C tot -35 °C en in de poolwinter -60 °C tot -65 °C. Als al het ijs daar moet smelten zal het dus minstens 60 graden warmer moeten worden. Daar gaat die  0,0003 graden dus geen enkel effect op hebben.

 

Met twee klimaten meten

 

Door de krankzinnige kosten van deze plannen zal het enige klimaat dat daadwerkelijk gaat veranderen dat in de huiskamers van Nederlanders met lage inkomens zijn.

En wat dat betekent voor de duurzaamheid? Het enige duurzame aan deze plan-economische waanzin zal een Mao-achtige grote sprong achterwaarts betekenen van onze welvaart.

Echte duurzaamheid gaat als eerste het raam uit, het is namelijk moeilijk groen doen wanneer je rood staat.

189104692_K6eOoYA_1545482399.jpg

Wat men wil is simpel: extra belastinginkomsten.... dus eerst doe je een belachelijk duur voorstel zoals er nu ligt en wat onhaalbaar is en de hele bevolking in de gordijnen jaagt, daarna kom je - vlak voor de verkiezingen- met een alternatief; een extra belasting op gas en stroom die minder hoog is.

Het hele volk haalt opgelucht adem, want met deze belasting kom je maar op 50% van het geplande gegraai in de portemonnee van de burger uit. En zo pluk je de bevolking met een hogere belasting en zijn ze je nog dankbaar ook.

 

Het klimaatkalifaat

 

De parallellen met religie zijn onthutsend. Bange mensen die Sodom en Gomorra afroepen over mensen die Het Klimaatwoord in twijfel trekken. Met argumenten als 'je wilt toch niet dat de wereld vergaat?' en 'je wilt toch niet zeggen dat het niet de verkeerde kant opgaat' word je verketterd. Niets democratisch of inclusief aan als puntje bij paaltje komt. En de Zondvloed is in de nieuwe Milieureligie één op één vervangen door de Zeespiegelstijging.

De nieuwe aflaat heet een Warmtepomp.

doomlaugh1.jpg

Het papegaaiencircuit van de klimaatexperts

 

Klimaatwetenschap bestaat niet. Iedereen kan zich klimaatexpert noemen zolang je maar aanhanger bent van de religie van de opwarming van de aarde.

Er is geen enkele universiteit ter wereld met een faculteit klimatologie.

Het is meestal een deelgebiedje van meteorologie, onderdeel van een faculteit geografie of aardwetenschappen.

Veel “klimaatwetenschappers” die onderzoeken aanleveren voor het IPCC zijn niet eens chemici of natuurkundigen, maar over het algemeen ideologisch bevlogen activisten zonder wetenschappelijke achtergrond die elkaar vooral klakkeloos napraten.

Maar als je je ook maar eventjes verdiept in wetenschappers die de hele theorie van de opwarming van de aarde in twijfel trekken kom je Nobelprijswinnaars tegen, experts in atmosferische chemie, astrofysici.

Klik op onderstaande button voor het YouTube filmpje:

 

Maar toch blijven verreweg de meeste politici gewoon mislukte aardrijkskundeleraren en frauduleuze statistici geloven.

Het klimaatpaniek verhaal rammelt inhoudelijk zo hard dat men daarom maar vervalt in het demoniseren en verketteren van criticasters.

Dat is bij meer maatschappelijke vraagstukken het geval. Dit zou toch meer mensen te denken moeten geven. Waarom demoniseren als er een goed verhaal is? Er is geen goed verhaal.

 

Echte wetenschap

Inmiddels hebben 31.487 Amerikaanse wetenschappers, inclusief 9,029 met een PhD, een petitie getekend die korte metten maakt met de hele klimaathoax.

En ze ondersteunen hun petitie met een aantal zeer interessante overzichten en grafieken.

Er zijn harde bewijzen dat klimaatveranderingen andere oorzaken hebben dan CO2.

De menselijke bijdrage aan CO2-veranderingen stelt helemaal niets voor in vergelijking met de natuurlijke fluctuaties!

En voor zover de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer wordt verhoogd is dat alleen maar goed voor de plantengroei.

Zeker niet de minste wetenschappers, je kunt ze allemaal nazoeken, hun publicaties en citaatindex:

 

 

 

De uiterst welbespraakte Lord Christopher Monckton legt de achtergronden van het klimaatverhaal haarfijn uit: de waanzinnige machts- en geldroof die gepaard gaat met de alarmistische kalender en de vele slachtoffers die hij eist:

 

 

 

 

 

 

 

Dodelijke energiearmoede

 

Dat energie door alle klimaatmaatregelen peperduur is geworden  heeft een gruwelijk effect dat tot nu toe onderbelicht is gebleven en in de toekomst ook in ons land kan gaan voorkomen.

In 2012 overleden in het Verenigd Koninkrijk 24.000, veelal bejaarde mensen van de winterkou omdat ze het verwarmen van hun huis niet meer konden betalen en daardoor ziek werden. Het jaar daarop steeg dit aantal tot 31.000.

 

 

 

 

 

 

 

 

"The UK has an appalling record on cold-related deaths, with one older person dying every seven minutes from the winter cold"

 

“Energy prices: Six in ten elderly people skimp on heating to cut winter fuel bills. Two in five pensioners also say they will consider cutting back on food to meet cost of heating homes as Met Office warns of plummeting temperatures.”

 

 

 

De toename zette door, de afgelopen winter vielen er zelfs 48.000 doden:

 

“48,000 Brits dead after worst winter in 42 years. The UK is being hit by its worst winter death toll in 42 years, a new search says. Campaigners have called the deaths a “national tragedy” as cold weather victims fatalities could be prevented - especially in the elderly.

It means this winter is set to total at least 48,000 deaths due to cold weather – which works out at an average of one death every three and a half minutes.”

 

Elderly-woman-cold-and-upset.jpg
bottom of page